Kika gärna in på vår blogg. Klicka på inläggen till vänster.

Snart höst...

2011-08-29

Ja nu är hösten här.. Man börjar känna att det blir lite tyngre och saker tar längre tid..

Detta dagboks inlägg tog 2 dagar att skriva.. Därför har det sett lite skumt ut för er som kikat under tiden..

Kattungarna växer så det knakar och är så sociala och mysiga. Det märks så tydligt att dom har två underbara föräldrar. Vi är ännu inte riktigt på det klara med om någon kommer att bli till salu. En hona stannar hos Emelie (S*Butt Naked's) Ev ska en hona flytta väldigt långt bort och lära sig ett väldigt svårt språk..

 

Mycket annat har oxå hänt hos oss..

Våran fina Emporia fick tyvärr en elak livmoderinflammation och i samrådan med hennes foderfamilj och veterinär så lät vi kastrera henne. Mycket tråkigt,, Men att föda upp katter är varken roligt eller glädjefyllt många ggr. Motgångarna blir ibland bara för mycket.

 

Våran A Maela Min La Neige Blanche Har oxå kastrerats i dagarna. Hon mår dock prima men är nu färdig i vårat avelsprogram. Hon kommer inom kort att övergå till helt i sin foderfamiljs ägo.  Tack Sara med familj för ett otroligt bra samarbete! Ta väl hand om Kattis (Strippa) i framtiden.

 

Vi har ju även glömt att berätta att S*Vintermånen's Florence Pink Lady överlåtits till sin foderfamilj efter en kull hos oss.

Jag ska sätta mig ner och ändra om lite bilder. Våra damer kommer i fortsättning att kunna ses under Pictures. Här hoppas vi kunna samla ihop album så ni kan få lite "ansikten" till stamtavlorna även i framtiden.