Kika gärna in på vår blogg. Klicka på inläggen till vänster.

Kanske bullar i ugnen =)

2009-06-26

Vi har varit lite dåliga på att uppdater bloggen. Det har varit ganska lugnt och tyst här hemma. Saknaden efter små kattungetassar växer.. Eller rättare sagt en hoper elefanter som dundrar uppför trappan när man ropar det magiska ordet- Mat!!

Men Afrodite sitter här på skrivaren och ser så där nöjd och hemlighetsfull ut. Vi är så gott som säkra på att hon väntar kattungar =) Men vi vågar inte vara helt säkra förens hon visar oss en tydlig mage. Hon har börjat bli rundare men vi vågar inte ta ut segern i förskott.

Pappa till kullen är våran egen grabb S*Mumsikoff Gordej Vinni Puh. Kullen är hett efterlängtad och vi har väntat så länge på att få göra denna kombination.

Båda katterna är självklart testade negativt för HCM. Då vi ställer ut mycket är båda katterna även nyligen testade negativt för Chlamydia och Herpes. (jo det heter samma på katt men funkar inte som på människor. Men visst låter det lite komiskt. Fast vi kan ju säga att ett positvit resultat här är ungefär lika skoj)

Två katter med härlig exteriör men även oxå två underbara personligheter.Två så kärleksfulla katter med så mycket gos i kroppen.

Nu ska vi njuta av det fina vädret!