Kika gärna in på vår blogg. Klicka på inläggen till vänster.

Barnen börjar flyga ut!

2009-06-11

Nu börjar Afrodites ungar flytta och det blir tomt och tyst i huset. Det var en så snäll och härlig kull. Lagom mycket bus och väldigt mycket kel och mys.

Idag flyttade Detroit eller Elvis som han kommer heta i framtiden. Elvis flyttade hem till sin halvsyster Casablanca från Selmas förra kull. Vi önskar er all lycka i framtiden.

Dallas flyttade förra veckan. Han fick en cornish rex som sällskap och en barnfamilj. Det passar honom perfek för gud vilken kelgris han är.

Nu är det bara Tjejen kvar. Ja, hon kallas faktiskt för just Tjejen här hemma. I väntan på att nya familjen ska komma på ett perfekt namn åt henne så blev det Tjejen=)

Vi har oxå varit och HCM scannat Selma för tredje gången och det gick finfint=) Hon har ett väldigt fint hjärta sa kardiologen.

Det var väl allt för oss denna gång. Men kika gärna in under planer och se Frallans blivande prins. Vi har oxå lite hemligheter för oss..hihi!  Men vi kan väl avslöja så mycket som att S*Mumsikoff Gordej Vinni Puh aka Runken har haft ett hett möte med en donna =) Mera info kommer när vi vet mera. Så här händer det alltid saker =)