Kika gärna in på vår blogg. Klicka på inläggen till vänster.

Lite fler uppdateringar och scanningar..

2012-06-14

Oftast händer det inte så mycket hos oss. Men ibland händer det mycket tätt..

Som dom flesta som följt oss vet så gick ju allt fel med Ethiopias kull, och hon förlorade sin livmoder. Ethiopia aka Tjorven har nu övergått i fodervärden Emelies ägo. Därför kommer vi att plocka bort henne från " Girls". Men mitt i allt mörker finns en ljusglimt. Söta Tjorven med det underbara huvuet och envisa personlighet bor bara ett stenkast ifrån oss så jag kan träffa henne när jag vill =)

Även S*Vintermånen's Florence Pink Lady kommer att bli pensionär nu. Och vi tackar henne för 2 fina kullar. Även hon försvinner från " Girls" Tack snälla Fam Svensson för allt. Ni är guld värda och jag hoppas på vidare sammarbete i framtiden dock då som kolleger ;)

 

Vi har oxå varit och scannat lite katter..

Hela vår P-kull gick igenom och vi är fantastiskt glada för det. Även deras pappa S*Vintermånen's Gobi Nude Furball klarade i samma veva scanningen. Mamma Marilyn scannades innan hennes nuvarande kull. Även hon med Normalt resultat. Vi är otroligt glada för det.

Även snyggingen S*Zeldtrix Mr President gick igenom som en dans. Han kommer nu att träffa 1-2 damer innan det är dags för kastreringschip.

Men alla scanningar gick inte jättebra. Vår S*Vintermånen's Harlem pimp My night fick tyvärr diagnos HCM. Han kommer nu omedelbart kastreras och vi är väldigt glada för att han inte har några avkommor efter sig.

Inom kort kommer våra sparade avkommor vara fullt presenterade på " Girls" och "Boys" men nu måste jag gå och sova..